Privacy Policy

Tvrtka Hands on Server Support d.o.o. vodi računa o sigurnosti i privatnosti Vaših osobnih podataka. Ova Pravila o privatnosti imaju svrhu objasniti kako i zašto prikupljamo Vaše osobne podatke te kako ih koristimo.

U kontekstu Opće uredbe o zaštiti osobnih podataka (GDPR) Voditelj obrade je:

Hands on Server Support d.o.o.
Trg Drage Iblera 9, Zagreb
OIB: 30346251382
Za sve upite i prigovore vezane uz sigurnost i privatnost Vaših osobnih podataka, molimo Vas kontaktirajte naš odjel Ljudskih resursa na mail adresu hr@hoss.hr.

Privatnost podataka

Hands on Server Support d.o.o. koristi aplikaciju Apploi (U daljnjem tekstu ‘’Apploi“) u sklopu Našeg procesa zapošljavanja. Apploi, u svojstvu Izvršitelja obrade, obrađuje osobne podatke na naš zahtjev i na osnovu naših uputa.

Svrha prikupljanja podataka

Prikupljeni podaci koriste se u svrhu provođenja procesa zapošljavanja za radno mjesto za koje se kandidat prijavljuje te za radna mjesta koja će se otvoriti u budućnosti. Navedeni proces može uključivati sljedeće:
Verifikacija točnosti unesenih podataka,
Provjera referenci,
Procjena kvalifikacija i vještina nužnih za obavljanje posla za koji se prijavljujete,
Komunikacija vezana uz proces (e-mail poruke, telefonski poziv, SMS poruke, Whatsapp),
Ispunjavanje upitnika i testova,
Ispunjavanje zakonskih obveza

Osobni podaci koje prikupljamo

Podaci koje unosite prilikom prijave na otvorene pozicije a uključuju:
Ime, prezime, titula, osobna fotografija, broj telefona, naziv posla, hiperlinkovi društvenih mreža, adresa, e-mail adresa, broj mobitela/telefona, povijest edukacije, povijest zaposlenja, životopis.
IP adresa
Podaci o internet pregledniku
Kolačići, koji nam omogućuju da pratimo kako koristite Apploi web stranice
Pristup podacima
Hands on Server Support d.o.o. sve prijave s pripadajućim životopisima i osobnim podacima čuva u sustavu programa Apploi. Pristup navedenima ograničen je na članove odjela Ljudskih resursa koji sudjeluju u selekciji kandidata.

Sve prijave s pripadajućim životopisima i osobnim podacima čuvat će se u periodu od 36 mjeseci nakon prijave, u svrhu budućih potreba zapošljavanja.

U stadiju selekcijskih razgovora, prijave s pripadajućim životopisima i osobnim podacima bit će date na uvid onim članovima menadžmenta koji neposredno sudjeluju u pojedinom selekcijskom razgovoru. Navedeno će bit podijeljeno u ograničenom obliku, u okviru informacija nužnih za selekcijski proces.

U bilo kojem trenutku možete zatražiti ispravak ili ažuriranje podataka, povući privolu za obradu istih ili u potpunosti obrisati Vaše podatke. Zahtjev se upućuje odjelu Ljudskih resursa na mail adresu hr@hoss.hr.